Crítica a Sibèria des de Capdepera

La revista Cap Vermell (de Cala Rajada i Capdepera) ha publicat una crítica de l’obra de teatre Sibèria, que el passat divendres representàrem al Teatre de Capdepera davant 44 persones.

A continuació us deixo l’enllaç a la crítica per si és del vostre gust llegir-la:

enllaç 

Només volia afegir que el nostre desig és representar-la també al nou teatre de Sant Llorenç davant la nostra gent, però això dependrà del mes que s’obrin les noves instal·lacions. Per qüestions logístiques a partir de certa data ens serà impossible posar-la en escena. De totes maneres siguem optimistes i esperem que les dates concordin, i si no des de Sibèria volem expressar la nostra gratitud a les més de 400 persones que ens han vist actuar i esperem que aquesta aventura tengui continuïtat en un futur proper.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada