S’inicien les obres de reconstrucció de la Trapa

A través de l’Associació de la Premsa Forana de Mallorca el GOB ens ha tramès la següent informació:

Després de molts d’anys sense poder intervenir a les cases, el GOB ha iniciat les obres de reconstrucció de part de les cases de la Trapa per fer-hi un refugi per a 8 persones, una cuina, un menjador i una sala polivalent a la capella. Aquests espais estaran a disposició de la societat per dur a terme projectes d’educació ambiental, conservació, participació i voluntariat. Per finançar les obres han començat una campanya de micromecenatge a la plataforma online GOTEO a goteo.cc/latrapa, on tothom que ho desitgi pot fer aportacions a canvi de recompenses i contribuir a desenvolupar aquest projecte col·lectiu en un paratge natural molt estimat per tots els mallorquins.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada