Què en trobau?

A pics un sol click de “m’agrada” encén la metxa. D’altres és una frase. I mai saps exactament el per què. Així funcionen les xarxes socials. Ho veim diàriament: que si Piqué, que si Willy Toledo, que si la Pedroche…

A nivell local una cosa similar passà amb el facebook de la nostra esporàdica col·laboradora i regidora del PP,  Catalina Ferrer. Va arribar a casa seva i, a través de la xarxa, va escriure  una sola frase que reflectia el que sentia en aquell moment : “Només som jo que troba que la plaça del poble sembla morta? No li falta un poc de dinamització?”. Així, d’aquesta manera tan breu i senzill,   va animar bona part del poble a encetar un debat (cosa bastant difícil… nosaltres mateixos ho provam setmana rere setmana amb sort desigual).

Aprofitant l’avinentesa, idò, feim extensiva aquí la frase de na Catalina Ferrer (esper que no me demani drets d’autor) per si algú es vol afegir al debat a través dels comentaris de Card.cat. Creieu que la plaça no funciona així com toca? Quin és el motiu? Que el carrer no estigui obert als cotxes tota la setmana? Que els bars no proposen res novedós? Que l’Ajuntament no hi ajuda amb cap proposta? O simplement és que la gent de Sant Llorenç no és placera i ja està?

Anima’t a contestar!

 

2 comentaris a “Què en trobau?

 1. De fet Pau, no vaig parlar de la plaça, vaig parlar de Sant Llorenç…no vaig dir que hi hagués un mal funcionament de la plaça el que la passa és que hi ha gent que pensa que la plaça són els bars i que Sant Llorenç es redueix a la plaça. El que vaig dir, literalment, és això:
  Sóc l´única que té la lleugera sensació de que Sant Llorenç s’està convertint en un poble dormitori? El mercat dels dijous mor d’avorriment, la plaça amb els negocis tancats, els joves que poden fugen cames ajudeu-me…i la inacció, o l’acció en forma de reunions poc o gens útils, segueix essent la tònica dominant. Trist.

  Drets d’autor? En podem parlar…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)
  • Gràcies per la puntualització. És el que passa quan un no té facebook i escriu d’oïda. Però ja que a l’arlticle xerro només de plaça aprofitaré aquí per dir la meva sobre aquest tema (l’altre que tu assenyales, més extens i ric també per debatre, te’l deix per tu així tendràs excusa per escriure’ns qualque cosa que darrerament no vas de res):

   – Consider que quan una cosa va malament tots els agents participants hi tenen part de culpa i la plaça no és una excepció. Per això falla:
   1. Els bars per no donar res “fora de l’allò normal”. Ni gastronòmicament ni en forma d’entreteniment: concerts, dj, teatre… Si no record malament quan hi havia les vetllades d’estiu la plaça donava molt bon aspecte; igualment a Son Carrió quan es junten els bars i fan concert a plaça la cosa funciona; i sense sortir d’aquí Can Pedro quan fa el tastavins també omple.

   2. L’Ajuntament potser hi podria programar més activitats per dinamitzar la plaça. I no me referesc només amb concerts (que també, a pesar que aquí entenc que demanin la col·laboració dels bars, al final els màxims beneficiats).

   3. També fa mal fer coses si la gent no respon i és vera que la gent llorencina no és molt de plaça ni bar. Molts (jo el primer) si fa soleiet prefereix anar a platja, foravila o d’excursió. Però potser si l’incentiven…

   Crec que si entre tots donàssim un poc més de si la cosa milloraria un poquet.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada