125 anys d’independència

El proper dia 3 de juliol es celebrarà el 125è aniversari de la independència del municipi de Sant Llorenç des Cardassar del de Manacor.

Per celebrar-ho l’Obra Cultural Balear de Sant Llorenç, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç, volem celebrar aquest aniversari i ho volem fer amb una sèrie d’activitats que aniran des del juliol del 2017 al juliol del 2018 (com a mínim) del 2018. Aquestes activitats seran conferències, enquestes, debats, taules rodones… relacionades amb el devenir del poble durant els darrers 25 anys, ja que l’any 1992 es celebrà el centenari. Com a culminació de totes aquestes activitats pensam que seria adient la publicació d’un llibre relacionat amb les mateixes.

Per poder dur a terme aquests actes i per a la programació d’altres activitats que considereu adients ens agradaria comptar, en primer lloc, amb els socis de l’OCB de Sant Llorenç i amb la resta d’entitats i persones que hi vulguin col·laborar. Qualsevol iniciativa, suggeriment o col·laboració serà ben rebuda.
Gràcies per endavant per la vostra col·laboració.
Aquest article s'ha catalogat com a General per Tomàs Martínez representant Obra Cultural Balear. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada