125 anys d’independència

El proper dia 3 de juliol es celebrarà el 125è aniversari de la independència del municipi de Sant Llorenç des Cardassar del de Manacor.

Per celebrar-ho l’Obra Cultural Balear de Sant Llorenç, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç, volem celebrar aquest aniversari i ho volem fer amb una sèrie d’activitats que aniran des del juliol del 2017 al juliol del 2018 (com a mínim) del 2018. Aquestes activitats seran conferències, enquestes, debats, taules rodones… relacionades amb el devenir del poble durant els darrers 25 anys, ja que l’any 1992 es celebrà el centenari. Com a culminació de totes aquestes activitats pensam que seria adient la publicació d’un llibre relacionat amb les mateixes.

Per poder dur a terme aquests actes i per a la programació d’altres activitats que considereu adients ens agradaria comptar, en primer lloc, amb els socis de l’OCB de Sant Llorenç i amb la resta d’entitats i persones que hi vulguin col·laborar. Qualsevol iniciativa, suggeriment o col·laboració serà ben rebuda.
Gràcies per endavant per la vostra col·laboració.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada