Què en trobau?

Palma ha decidit prohibir dues festes que curiosament a Sant Llorenç (i molts altres pobles) se fan: les d’aigua (en el nostre cas a la cursa Més sans que un gra d’all i la festa de l’escuma) i el festival Holy. Com a motius exposa la sanitat i la falta de recursos. Vosaltres què en trobau? S’estan passat amb tanta prohibició o realment hauríem de fer un pensament (els llorencins també) i canviar algunes festes?Contestau a través dels comentaris o el Facebook. Aquí teniu l’enllaç a la noticia:

http://www.diariodemallorca.es/palma/2017/07/07/cort-prohibe-fiestas-holy-espacios/1230622.html

2 comentaris a “Què en trobau?

  1. En un dels darrers plenaris abans de les festes de l’any passat vam demanar a l’equip de govern quina seria la seva postura el dia de la Cursa Noctura davant l’escassetat d’aigua que patia l’illa, si tiraria aigua com cada any o predicaria donant exemple i, com organisme públic, no en tiraria.
    Prendre una decisió com la que s’ha pres a Palma implica valentia però no val de res sinó va acompanyada de coherència: els organismes públics no poden serguir tudant els recursos naturals tan necessaris i escassos com l’aigua. Per aquest motiu apaludeixo la iniciativa. Per altra banda, però, de què serveix això si després es tuda per altres bandes? No seria necessari canviar el model de jardí, parc públic, etc., actual basat en vegetació que necessita molt de consum d’aigua (basta mirar la llàstima que fa la plaça de l’esglesia o les jardineres) per un altre que tot i no ser tan vistos aguanta molt millor les altes temperatures i la sequedat?
    Crec que l’equip de govern està massa preocupat en quedar bé amb tots i tothom, en no tenir ningú enfadat. Però els ajuntaments siguin locals o autonòmics no es poden limitar a pagar factures i arreglar coses quan s’espenyen. Han de proposar un model de convivència: volem cotxes o bicis? Volem carrer peatonal o no? Volem lloguer turístic o no? Volem tudar aigua o no? Volem botellot o no? Una vegada decidit el model que volem cal prendre les decisions, ser valents i conseqüents.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +5 (de 5 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada