La piscina municipal polivalent s’obrirà dissabte dia 15 de juliol

La piscina municipal polivalent de Sant Llorenç des Cardassar s’obrirà al públic el proper 15 de juliol. L’horari d’obertura serà de 10 h a les 20 h cada dia de la setmana. Les obres de la piscina infantil s’acabaran d’aquí a quinze dies.

L’Ajuntament de Sant Llorenç s’ha vist obligat a revisar la temporalització de les obres de reforma i d’ampliació la piscina existent i la construcció d’una de nova per a infants davant la impossibilitat de l’empresa constructora Zima Desarrollos Integrales S. L. de complir amb els terminis establerts.

Les obres varen ser adjudicades el passat 5 de gener i l’empresa disposava d’un període d’execució de 5 mesos per realitzar la reforma de la piscina polivalent i construir-ne una petita. L’Ajuntament va sol·licitar al Consell de Mallorca poder adjudicar les obres amb anterioritat a la data de la convocatòria de la subvenció per garantir així la finalització abans de l’estiu. El Consell de Mallorca va refusar la petició. Aquest projecte té un pressupost de 592.131,95 euros i està subvencionat amb 165.000 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.