OCB de Manacor. Conferència sobre Flora intestinal microbiota i aliments fermentats

Dilluns, 19 de març,  a les 20 hores, al bar Xarop de Manacor (Pñaça de Ramon Llull, 18), Na Carmen Dana Cadar i En Vicente Batle ens oferiran la xerrada “Flora intestinal microbiota i aliments fermentats”, la qual versarà sobre la flora intestinal i la influència que té aquesta sobre el sistema immunitari. Aprendrem com i de quina manera podem millorar la nostra microbiota a través dels aliments fermentats i, de rebot, el nostre sistema immunològic.

La presentació dels ponents anirà a càrrec de l’herbolari i enginyer tècnic agrícola,Miquel Arranz, conegut entre els manacorins com “En Miquel de ses herbes”.

Na Carmen Dana Cadar és infermera de medicina integrativa, màster en PNIE (psiconeuroimmunoendocrinologia), i té estudis de naturopatia, aromateràpia, alimentació natural, nutrició ortomolecular i moltes altres teràpies naturals.

Per la seva banda, En Vicente Batle és informàtic de professió i divulgador de microbiota i flora intestinal durant el seu temps lliure.

La conferència està emmarcada dins els Dilluns de l’Obra.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada