Reacció?. És l’hora!

Adesiara s’ha comentat que tenim la sang de peix; que si no ens afecta directament la butxaca tot ens va be… però si alguna persona llorencina vol reaccionar a la l’ampliació de la xarxa elèctrica mitjançant torres gegantines, ara, avui, és l’hora dels recursos.

Ningú podria posar en dunte les paraules del Sr. Eduardo Maynau, de Red Electrica Española: “una infraestructura clave, de vital importancia para Menorca y para el conjunto del sistema elèctrico balear”. Faltaria més!, no podem anar com els crancs!.

I precisament per això, ens hi hem d’oposar. La qüestió no es situa en el “què“, sinó en el “com“. Primer per l’important impacte ambiental de la “noxa xarxa”, I també per coherència interna; si les elèctriques obliguen al particulars a soterrar les línies, ¿per què elles no ho haurien de fer?

Sí, volem xarxa, però soterrada. L’argument  de REE no és gaire contundent: “requeriria de esfuerzos adicionales”. I aquí ens podriem demanar, fins a quin punt aquests “esfuerzos adicionales” afectarien el compte de resultats milionaris de la companyia?

Avui a les 18:00 en el Molí d’en Polit de Manacor, es donarà suport a les que vulguin fer al·legacions a la línia.

(Imatge de Google)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada