Audició dels alumnes de violí de 440 Aula Musical al Teatre de Manacor

El passat dissabte dia 24 de març, els alumnes de violí de 440 Aula Musical, sota la direcció del professor de violí Vicens Bauzà, oferiren la primera audició d’aquest 2018 al Teatre de Manacor.
Entre altres temes interpretaren: Tenc un violí, Cap a la mar, Lightly row, Song of the Windows, May song, The happy Farmer, Judas, Maccabaeus, Hunters Chorus, etc. Abans de tocar la darrera peça, Star wars, el professor Vicens Bauza,va deixar uns segons l’escenari i davant la sorpresa d’alumnes i públic va sortir vestit com el protagonista de Star wars, la famosa serie «La guerra de las galaxias», dirigint Star wars amb l’espasa.
Un bon concert dels alumnes de violí que va tenir una durada d’uns 45 minuts, on els alumnes demostraren la seva evolució. El públic va agrair l’actuació de petits i grans, a més, de la divertida posada en escena del professor.
Enhorabona a Vicens Bauzà, per la gran actuació dels seus alumnes, i a la directora de 440 Aula Musical, Rosa Carbonell que va acompanyar als alumnes al piano.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada