Comunicat de El PI de Sant Llorenç des Cardassar

El passat dijous dia 15 es va celebrar Plenari a l’ajuntament, dins l’ordre del dia, el Pi presentava proposta de resolució per instar el Govern Autonòmic per un canvi legal que permeti ampliar i finalitzar els habitatges legals en sòl rústic en parcel·les inferiors a 14.000 metres.

La proposta es va aprovar per unanimitat.

CESSIO D’UNA PARCEL.LA MUNICIPAL PER L’AMPLIACIO DE L’ESCOLA DE SON CARRIO

El Batle, dins el mateix plenari va presentar per via d’urgència, fora de l’ordre del dia i per tant, sense possibilitat de debatre a la comissió informativa, la cessió d’un solar que ha comprat l’Ajuntament a la Conselleria d’Educació per ampliar  l’escola de Son Carrió.

El Comitè local de el Pi es conscient de la necessitat de reformar de les instal·lacions educatives del poble, construïdes durant la II República, i que ara tenen  tres barracons modulars dins el pati.

La mitjana d’alumnes del centre fins l’any 2012 era de 80 alumnes, ara el 2018 és de 170. L’escola ha passat de ser classificada der la Conselleria d’Educaicó d’incompleta a completa d’una línia que pot arribar a encabir 225 alumnes. Aquest creixement de la demanda, no es deu a l’augment de la població escolar del poble, ni dels residents. La demanda prové, majoritariament de gent de fora del municipi.

Son Carrió té unes normes urbanístiques extremadament restrictives, nomes una vivenda per solar de 200 m2  i veiem com l’equip de Govern amb la complicitat del Govern Balear pretén construir un Mega Centre Educatiu que sobrepassa exageradament les necessitats.

El més greu és que un tema tan pol·lèmic com aquest, que no compta amb el vist-i-plau de la majoria del poble de Son Carrió, s’ha decidit sense consens dels veïnats, d’amagat, sense possibilitat d’opinar o debatre, ni tant sols, els interessats s’han pogut fer escoltar. Aquesta es la transparència i el bon govern que des de l’equip de Govern es predica

Volem un centre sostenible, modern, integrat en d’urbanisme del poble, volem un centre adaptat a les necessitats reals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.