Conferència d’Antoni Sansó sobre lloguer turístic

N’Antoni Sansó Servera, director general de Turisme del Govern de les Illes Balears, serà el convidat de dilluns vinent als actes que setmanalment organitza l’Obra Cultural Balear de Manacor. A través de la conferència “El lloguer turístic i la seva normativa”, el ponent ens parlarà amb tot detall de les permissions i de les limitacions que conté la normativa vigent sobre aquesta nova activitat econòmica, un tema actualment molt mediàtic i polèmic a causa de la modificació de la Llei de lloguer turístic, que cerca posar un sostre de places.

L’actual director general de Turisme compta amb una dilatada trajectòria en el sector públic. Ha estat regidor de Sant Llorenç des Cardassar, diputat al Parlament de les Illes Balears pel Grup Parlamentari del PSM-Entesa i també conseller de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca. Així mateix, ha estat el director-gerent de l’Associació Hotelera Badia de Cala Millor-Sa Coma entre 2011 i 2015, i des de la creació del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç n’ha format part com a membre del Consell d’Administració.

La conferència es farà al bar Xarop de Manacor (plaça de Ramon Llull, 18) dilluns que ve, dia 23 d’abril, a les 20.00 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.