La UOM als pobles de Mallorca 2018

La Universitat Oberta per a Majors, és un projecte educatiu dinàmic i viu de la Universitat de les Illes Balears per a persones de 50 anys i més, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de la vida. Un projecte que no només millora els coneixements de la gent gran, sinó també la seva qualitat de vida.

Com cada any, durant els mesos de maig i juny, aquesta du a terme un cicle de conferències a diferents pobles de Mallorca, que en el cas de Sant Llorenç, començaran dimecres 9 de maig i acabaran dia 6 de juny.

A continuació us adjuntam el programa amb les diferents conferències que es duran a terme. Recordau que seran a les 20h a l’Espai 36.

Tots/es aquells/es interessats/des, us podeu inscriure a Ca s’Escaleta.

Per a més informació, podeu telefonar al 971 569 549.

UOM

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada