Formació de la Campanya No i punt! Per unes festes lliures d’agressions sexistes

El passat dimarts, 5 de juny, el personal municipal de festes, d’igualtat, d’educació, de serveis socials, la polícia local, els membres de protecció civil, els sanitaris, les entitats col·laboradores en l’organització de festes i les associacions de joves, van assistir a la formació sobre la Campanya No i punt!

Aquesta campanya de formació i sensibilització té l’objectiu d’aconseguir un municipi lliure de sexisme i d’agressions sexistes, sexuals i homòfobes i que tothom pugui gaudir de la festa i de l’espai públic.

Per això, el personal esmentat, va assistir a la reunió informativa per saber com fer front a les agressions sexistes i com ser agents actius de prevenció i sensibilització a les festes locals del nostre municipi.

La campanya de formació va ser impartida per Ana del Ojo Gómez, Agent d’Igualtat de la Direcció Insular d’Igualtat del Consell de Mallorca.

Formació de la Campanya No i punt! Per unes festes lliures d’agressions sexistes

Formació de la Campanya No i punt! Per unes festes lliures d’agressions sexistes

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada