Continuen a Manacor, a diari i sense solució, els embossos a la carretera Palma-Artà

Si viviu a Sant Llorenç, Son Carrió o a la part de la costa i heu d’anar cap a Manacor pensauvos-ho abans dues vegades, ja que la sobresaturació es fa evident dia rere dia a aquesta via principal manacorina sense que ningú hi posi solució.

Cada dia, sobretot a la part del matí s’hi poden veure cues que arriben des de la rotonda d’entrada per la part de Palma fins a la rotonda de sortida a la part de Sant Llorenç o fins i tot més enllà.

El més incomprensible de tot és que tot i que l’embós gairebé sempre tan sols és en direcció a Palma, no es prenguin solucions tan evidents com habilitar els dos carrils principals temporalment tan sols en direcció a Palma i es deixi el carril secundari en direcció oposada pel trànsit cap a l’altre direcció.

La gent pateix la saturació, i els promotors d’ella no saben ni proposar la més senzilla de les solucions.

Com podeu veure, els dos carrils en direcció contrària romanen gairebé sense trànsit.

6 comentaris a “Continuen a Manacor, a diari i sense solució, els embossos a la carretera Palma-Artà

 1. És una cosa general. L’altre dia per fer un capfico a Cala Nau no trobava aparcament. No vull saber jo per agost…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 2. Aixó te fasil sol.lucio de dificil execució, fer un carril de sortida directa a palma al devora la rodona del poligono de manacor, que es la que absorveix tot el transit i la causant dels embossos. La massificació de ciches es una altra pelicula…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
  • Com a solució temporal el mínim exigible que s’hauria de fer seria posar agents regulant el trànsit a la rotonda del polígon. A més en casos extrems com aquests es podrien habilitar els dos carrils centrals des de la rotonda de l’hospital fins a la rotonda de l’Hiper amb trànsit tan sols en direcció a Palma. Tot, és clar, com a solució a aquestes hores punta o sempre amb l’ajuda dels agents.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada