El batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, assisteix a la inauguració de l’oficina del SOIB a Manacor

Aquest dimecres, 18 de juliol, el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, conjuntament amb la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, han assistit a la inauguració de la nova oficina del SOIB a Manacor. 

La presidenta Armengol ha fet un recorregut per les instal·lacions acompanyada pel director general d’Ocupació i Economia, Llorenç Pou; el director del SOIB, Pere Torrens; la directora del SOIB de Manacor, Maria Sampol, i el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, entre altres autoritats.

Una vegada finalitzada la visita, s’han atès diversos mitjans de comunicació.

El batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, assisteix a la inauguració de l’oficina del SOIB a Manacor

Un comentari a “El batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, assisteix a la inauguració de l’oficina del SOIB a Manacor

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada