Antònia Mascaró Sansó, una pionera dels anys 70 a Cala Millor tanca la botiga per jubilació

L’Any 1971, la manacorina Antònia Mascaró Sansó, va obrir la seva primera tenda de pell amb el nom comercial de DANA a l’Avinguda Cristòfol Colon de Cala Millor. A més de bones amigues del barri de sa Torre de Manacor, varem coincidir en obrir tendes veïnades a Cala Millor (les dues al mateix any) jo per motius de salut em vaig haver de jubilar fa uns anys.
Amb Antònia hem recordat el turisme dels anys 70 que era molt diferent a l’actual. Era un turisme familiar, i a les tendes a més d’intentar vendre els nostres productes, ajudaven als clients amb tot tipus d’informació, molts repetien any rere any vacances a Cala Millor. Eren molt agraïts ens donaven bones propines, alguns fins i tot, l’any següent ens portaven xocolates i regals per als nostres fills i filles . L’actual passeig de vianants, Cristòfol Colom era la carretera on passaven els camions que anaven als hotels i tot el trànsit que es dirigia a Cala Bona, el carrer no estava asfaltat i els veïns fèiem torns mànega en mà per regar davant les nostres botigues.
Antònia, és, i ha estat, una dona treballadora i lluitadora que a més va pujar una família de quatre fills: Miquel, Joan, Maria Antònia, i Gabriel, i va obrir noves tendes que tancarà a finals de temporada per a poder gaudir d’una merescuda jubilació.
Amb aquest fi ha començat a fer rebaixes i liquidació a les tendes DANA del passeig Cristòfol Colon n. 70, a la tenda MELIS del mateix passeig n. 60., i a la tenda DANA de l’Avinguda Joan Servera Camps n. 1 de Cala Millor.
Sort, Antònia i que puguis gaudir d’una bona i merescuda jubilació.

Un pensament a “Antònia Mascaró Sansó, una pionera dels anys 70 a Cala Millor tanca la botiga per jubilació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.