Funerals de les víctimes de la torrentada

 

Els funerals de les víctimes que, malauradament, hem tingut al nostre poble es realitzaran els següents dies. Ben prest també vos informarem d’un funeral conjunt, de totes les víctimes de la comarca, que es celebrarà a Manacor. No obstant, encara no tenim la data confirmada.

1. Biel Mesquida Salas (62 anys): funeral a Son Servera, dilluns dia 15, a les 20:00 h.
2. Bernat Estelrich Santandreu (82 anys): funeral a Sant Llorenç, dimarts dia 16, a les 19:00 h.
3. Joana Ballester Femenies (89 anys): funeral a Sant Llorenç, dimecres dijous dia 18, a les 19:00 h.
En nom de les parròquies de Sant Llorenç, Son Carrió y Son Servera, donam als familiars de les víctimes el nostre més profund i sentit condol.
Que els veiem en el Cel.

2 comentaris a “Funerals de les víctimes de la torrentada

  1. He vist un comentari sobre es “Tren des Llevant”, que en lloc de tantes carreteres i autopistes, que se destinin dobles per recontruir es tres desde Manacor a Arta i ¿perque no fins a Capdepera i Cala Ratjada?, pero ben pensat, sabut es que es tren va estibat a tope desde Palma a Inca i Manacor, pero s’han aturat a pensar, ¿quant’s de cents d’anys farien falta per anortizatlo?. Sa tenen que expropiar terrens, extendre ses vies i lo mes costoss sa maquinaria, vagons, etc. “Quant arribi en es llevant, ben arribar sigui”. N. Nadal desde Cala Ratjada.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada