Prova automobilística

M’ho varen demanar i no vaig saber contestar. Tampoc no tenia perquè saber-ho. La taulada del cafè es demanava qui hi guanyava amb tot això. No sabien de cap llorencí que hi participas ni que fos activitat llorencina.Sabien, això sí, que un bon grapat de persones llorencines es veurien obligades a modificar les seves rutines; d’anar a comprar el pa, d’anar a arreglar els animals o de passejar per foravila aprofitant el bon temps…

Qui decideix aquestes coses?, es demanaven. I tampoc no vaig tenir resposta escaient.

El caretell tampoc assenyala que sigui una festa post torrentada amb la intenció d’arreplegar més ajudes.

Tots ens quedàrem amb l’endarrer.

4 comentaris a “Prova automobilística

 1. Lo que sa escrit aqui es enserio?
  Per un pic a s’any que hi ha aquest rally aqueixa indignacio? ojalá mostrasiu tanta indignació amb el futbol! que el camp de futbol va ser lo primer que es va arreglar quan sa torrentada i els carrrers no tenien ni llum encara… amb aixo si que ens hauriem d’indignar o que la policia no disposi dels mitjans necesaris.
  Mes ajudes¿? per que? per fer gasto inecesari com se esta fent? que sa gent treballadora encara no ha vist res o poc d’ajudes?
  la carretera esta tancada unes poques hores, i fa estona que estan els cartells penjats i molta informacio a altres mitjans…
  “Aquestes coses” com s’anomena aqui duen moltisima feina, i moltisims de permisos a un nivell no nomes d’ajuntament, i els camins son revisats i en alguns casos sanetjats per poder fer la prova

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 7 vots)
 2. Jo no deman qui l’organitza. Fa anys que es fa al mateix recorregut. Però els veïns queden impossibilitats de sortir. Es podria anar alternant el recorregut per diferents zones? Si un veí té una urgència, com pot sortir? Telefonant a la policía? O al manco deixar una via de sortida.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • No.. no fa anys que es fa el mateix recorregut, si hi ha una urgencia sa prova obrira ses carreteres, no deixara tancat a ningú per una urgencia, ademes es UN PIC AL ANY UN!!!! no se pot tenir paciencia unes horetes?? quan hi ha sa rua des carnaval o hi vec tantes queixes..

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Día 28 d’abril es tanca la carretera de Calicant i Carrossa per una prova esportiva, entre les 14:30 i les 20:00. D’això no se’n farà article per queixar-se de que els veïns quedaràn tancats o com que el pa ja l’hauràn comprat per dinar no fa falta queixar-se?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada