Noves escultures al carrer Baladres de sa Coma

Continuen a bon ritme les obres de remodelació del carrer Baladres de sa Coma. Pràcticament estan en la darrera fase i és d’esperar que acabin aquest mes d’abril.
A les fotos que publiquem es poden veure les zones que han tornat a ser recuperades, i les noves escultures que s’hi han col·locat, desconeixem el nom de l’autor.

6 comentaris a “Noves escultures al carrer Baladres de sa Coma

 1. A part de l’autor interessaria saber si són un regal o les hem pagat entre tots.

  També podrien haver-nos deixat escollir el tipus d’art a posar…

  Ja veurem el que triga un nen en ficar el peu entre els quadradets i picar de cap contra la base d’aquest nou art.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +8 (de 8 vots)
 2. A veure cuan li canviaren es nom i li poseran AVINGUDA O paseg de PROURSA,ja que cusi tot es a benifiçi seu,els veinats de sa Coma ,posiblement tenim unas altres necesitsts.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +7 (de 7 vots)
 3. Si que es vera que la plaça esta mes guapa i arreglada, pero… hi ha moltes preguntes sense una resposta coerent
  – perque a una carretera tan ample on hi ha dos carrils per cotxos, un carril bici mes una gran zona per caminar, o han de fer d’un sentit hi mes estret imposible???
  – Qualqu pensa amb els veinats??? Amb els que tenim un negoci alla???
  – els que diuen de canviar les carreteres, pensen amb que tothom o la majoria tenim cotxe, i dins la butxaca no el podem aparcar!??? , perque 5/7 parquins no basten per tots els veinats!!!
  – no hi ha dret que tan bo de fer com era venira per sa rotonda de sa punta de n.Amer haguem de venir per es carrefour!!! I haver de fer tota sa volvera, amb es trafic que hi ha enmolta sestiu sobretot… perts molt de temps….
  – algu a demanat opinio al que realment hi estan sempre???
  – perque aqui nomes tenen poder per triar els grosos i els petits no podem opinar????
  Hi ha mil preguntes dins es meu cap sense cap resposta….
  😥😢

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +6 (de 6 vots)
 4. Els doblers que s’han utilitzat per aquestes esculturas no es podrien haver utilitzat per mantenir net es passeig Maritim i posar cartells per advertir als propietaris de cans que no es poden deixar els excrements?
  Per que l’ajuntament de Capdepera aconsegueix mantenir tan net i Ben arreglat es passeig maritim de Cala Ratjada i el pasSeig de Sa Coma fa tanta pena (Bosses de plàstic per tot, colilles de xigarros, caca de cans i fems)?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +4 (de 4 vots)
 5. A mí 85.000 euros per això me pareix moltissim … Vos recordaré que de 2 quadres den Miró s, ajuntament fa un mes en va pagar 10.000 euros .
  Es veu que no saben en qué gastar tant de doblers ” extres “

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 3 vots)
 6. Esas esculturas ni regaladas las aceptaría para decorar un paseo público donde se supone que el arte deberia alegrarnos o deleitarnos a pequeños y mayores. Mis niños tienen pesadillas desde que vieron esas horribles calaveras negras aplastadas sobre libros siniestros. Podría haber tantos motivos bellos y gentiles para una avenida de los Baladres que dejase un buen recuerdo a los turistas y residentes… Pájaros, peces, pageses o marineros… Barquitios de vela o estrellas de mar… Dibujos de niños o colas de sirena.. Un poco de sencillez y poesía por favor… Pero quiiten de nuestra vista ese esperpentico terror y llevenselo a algún museo donde lo aprecien los listillos y enchufados del arte….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada