Noves escultures al carrer Baladres de sa Coma

Continuen a bon ritme les obres de remodelació del carrer Baladres de sa Coma. Pràcticament estan en la darrera fase i és d’esperar que acabin aquest mes d’abril.
A les fotos que publiquem es poden veure les zones que han tornat a ser recuperades, i les noves escultures que s’hi han col·locat, desconeixem el nom de l’autor.

6 pensaments a “Noves escultures al carrer Baladres de sa Coma

  1. A part de l’autor interessaria saber si són un regal o les hem pagat entre tots.

    També podrien haver-nos deixat escollir el tipus d’art a posar…

    Ja veurem el que triga un nen en ficar el peu entre els quadradets i picar de cap contra la base d’aquest nou art.

  2. A veure cuan li canviaren es nom i li poseran AVINGUDA O paseg de PROURSA,ja que cusi tot es a benifiçi seu,els veinats de sa Coma ,posiblement tenim unas altres necesitsts.

  3. Si que es vera que la plaça esta mes guapa i arreglada, pero… hi ha moltes preguntes sense una resposta coerent
    – perque a una carretera tan ample on hi ha dos carrils per cotxos, un carril bici mes una gran zona per caminar, o han de fer d’un sentit hi mes estret imposible???
    – Qualqu pensa amb els veinats??? Amb els que tenim un negoci alla???
    – els que diuen de canviar les carreteres, pensen amb que tothom o la majoria tenim cotxe, i dins la butxaca no el podem aparcar!??? , perque 5/7 parquins no basten per tots els veinats!!!
    – no hi ha dret que tan bo de fer com era venira per sa rotonda de sa punta de n.Amer haguem de venir per es carrefour!!! I haver de fer tota sa volvera, amb es trafic que hi ha enmolta sestiu sobretot… perts molt de temps….
    – algu a demanat opinio al que realment hi estan sempre???
    – perque aqui nomes tenen poder per triar els grosos i els petits no podem opinar????
    Hi ha mil preguntes dins es meu cap sense cap resposta….
    ????????

  4. Els doblers que s’han utilitzat per aquestes esculturas no es podrien haver utilitzat per mantenir net es passeig Maritim i posar cartells per advertir als propietaris de cans que no es poden deixar els excrements?
    Per que l’ajuntament de Capdepera aconsegueix mantenir tan net i Ben arreglat es passeig maritim de Cala Ratjada i el pasSeig de Sa Coma fa tanta pena (Bosses de plàstic per tot, colilles de xigarros, caca de cans i fems)?

  5. A mí 85.000 euros per això me pareix moltissim … Vos recordaré que de 2 quadres den Miró s, ajuntament fa un mes en va pagar 10.000 euros .
    Es veu que no saben en qué gastar tant de doblers ” extres “

  6. Esas esculturas ni regaladas las aceptaría para decorar un paseo público donde se supone que el arte deberia alegrarnos o deleitarnos a pequeños y mayores. Mis niños tienen pesadillas desde que vieron esas horribles calaveras negras aplastadas sobre libros siniestros. Podría haber tantos motivos bellos y gentiles para una avenida de los Baladres que dejase un buen recuerdo a los turistas y residentes… Pájaros, peces, pageses o marineros… Barquitios de vela o estrellas de mar… Dibujos de niños o colas de sirena.. Un poco de sencillez y poesía por favor… Pero quiiten de nuestra vista ese esperpentico terror y llevenselo a algún museo donde lo aprecien los listillos y enchufados del arte….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.