Junts per Sant Llorenç, l’única alternativa de canvi a l’actual equip de govern

Junts per Sant Llorenç aposta per un canvi de paradigma total amb les formes de fer política de l’actual equip de govern -i l’oposició- del nostre consistori.

Són massa fets incomprensibles sense explicar a un equip de govern que, tot i que en un principi anuncià que una de les seves màximes seria la transparència ha convertit l’opacitat i el silenci administratiu en la seva forma més habitual de fer política. Per la seva part els partits de l’oposició han restat apàtics i totalment silenciosos davant d’aquestes formes.

Amb el anys la deixadesa dels governants ha fet que el municipi de Sant Llorenç, en contra de tota lògica, quedi estancat i no gaudeixi de serveis que si tenen altres ajuntaments amb molts menys recursos econòmics. No hi ha institut, no hi ha PAC sanitari, els serveis d’admisió de correus són mínims als nuclis de Sant Llorenç i Son Carrió, el servei de policia local arrossega una manca de recursos ingent des de fa anys… fets que, entre d’altres, provoquen que de cada vegada més els nostres nuclis urbans perdin atractiu comercial i vagin desapareguent les empreses any rere any sense que ningú mogui un dit.

És hora de tornar a reactivar el municipi i Junts per Sant Llorenç està aquí per ser l’única alternativa de canvi a l’actual equip de govern.

Junts per Sant Llorenç som:

 1. Serafí Lliteres
 2. Xisco Seda
 3. Helena Silvan
 4. Sílvia Mas
 5. Jaume Nadal
 6. Joana Servera
 7. Bernat Brunet
 8. Maria Magdalena Servera
 9. Josep Arias
 10. Maria Jesús Pascual
 11. Joan Aleix Alcover
 12. Hilaria Criado
 13. Gabriel Joan Seguí

8 comentaris a “Junts per Sant Llorenç, l’única alternativa de canvi a l’actual equip de govern

 1. Tenemos muchas ganas de ver cambios en el panorama político local . Os estamos observando porque creemos que sois una opción real de cambio . Vais a hacer mitin en Cala Millor ?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +4 (de 4 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada