Audicions dels alumnes de 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor a la Fundació Alcover de Manacor

Quan arriben les vacances de Pasqua, 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor, aprofiten per fer les audicions dels alumnes a la Fundació Alcover de Manacor.
Enguany, les audicions dels alumnes de violí es varen fer el dimecres 24 d’abril, essent les professores Catina Bibiloni, i Núria Riera . Els alumnes des de 4 anys fins a 16 anys tocaren un repertori molt variat. Des de Bernat Pomar, Suzuki, música tradicional mallorquina com Tira-li cocetes, música més moderna com Viva la vida i clàssica com les Czardas de Monti.
L’audició de vent va tenir lloc el dijous dia 25 d’abril, amb els alumnes de saxòfon i de clarinet del professor Jaume Galmés.
També el dijous 25, actuaren les alumnes de flauta de la professora Antònia Bassa. Tant els alumnes de saxòfon com els de clarinet, i les alumnes de flauta, tocaren un repertori molt variat, des de duets, a música de pel·lícules com Harry Potter, i música moderna.
Queda pendent les audicions de piano i bateria que es faran dins el mes de maig. Enhorabona a la directora de 440 Aula Musical, Rosa Carbonell, i a les professores i professor, pel bon nivell que van assolint els alumnes any rere any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.