El grup junior «Savage Soul» de l’acadèmia Free Soul Dance, guanyador del campionat europeu de «Vive tu sueño» celebrat a Roma

Del 12 al 13 de juliol, es va celebrar el segon Campionat Europeu a Roma del concurs “Vive tu Sueño”, DANCING STARS, són els que desenvolupen el certamen Europeu que es celebra cada dos anys. La primera edició es va celebrar l’any 2017 i va ser a Paris.
Enguany a Roma es va celebrar la segona edició d’aquest concurs hi participen acadèmies de tot l’Estat i altres països com Portugal, França, Itàlia i Anglaterra, podent participar qualsevol grup o acadèmia sigui quina sigui la seva procedència.
Per accedir al campionat Europeu, s’organitzen diverses campionats provincials als respectius països on es seleccionen les millors coreografies de cada disciplina i es classifiquen per accedir als campionats nacionals, i els millors són els que arriben a la final Europea. Es pot competir amb les disciplines de (flamenc, dansa espanyola, urbà, clàssic, contemporani, showdance, i estil lliure). Cadascuna d’elles en diferents categories segons les seves edats. (baby, infantil, cadet, juvenil, adult, premium, i megacrew en danses urbanes).Les alumnes de l’Escola de Dansa Free Soul Dance Center de Porto Cristo, que dirigeix, Núria Sánchez, participaren a la final Europea de «Vive tu Sueño», previament varen haver de guanyar la final autonòmica i la final nacional. Van competir a l’estil urbà «hip hop». El grup junior «Savage Soul», va aconseguir la primera posició de 15 grups a la categoria junior professional. El grup infantil «D’Soul of d’Eingels» s’en va dur la segona posició d’entre 12 grups a la categoria infantil professional. El grup «Youth Souls», va aconseguir la tercera posició d’entre 30 grups participants. Finalment la parella «Wacky Souls» va guanyar la segona posició a la categoria de duos professionals.
Enhorabona a les professores i de manera especial a la directora Núria Sánchez, ja tots els grups presentats per l’escola han obtingut premi.
Aquests són les alumnes participants que obstentran durant dos anys els títols obtinguts: Cristina Miquel, Alba Galdeano, Olivia Cabrerizo, Maria Antonia Riera, Raquel Antona, Lucía Ferrera, Lucía Guerrero, Cris Pons, Marina Navarro, Marina Fuster, Marina Díaz, Claudia Moyà, Neus Díaz, Zulay Domínguez, Noa Bordoy, Marta Almagro, Paula Calatayud, Maria del Mar Marqueño, Xénia Riera, Claudia Lausin, África Sánchez, Aina Pont, Miriam Valls, Lucía Peregrina, Paula Brunet, Núria García, Antonia Nadal, Ariadna Saez, Bel Duran i Núria Sánchez.
Després de la competició les alumnes, acompanyats, i professores quedaren uns dies a Roma per gaudir d’unes merescudes vacances.
El diumenge dia 21 de juliol, l’espectacle de dansa «4 Ever. The Music in My Live» de l’Escola Free Soul Dance Center, tancarà les Festes de sa Coma 2019.

Un pensament a “El grup junior «Savage Soul» de l’acadèmia Free Soul Dance, guanyador del campionat europeu de «Vive tu sueño» celebrat a Roma

  1. fantásticas extraordinarias las mejores lo demuestran y x eso han gana o quiero felicitar a mi sobrina zulay porq es una crack como todo el grupo pero quiero decirle q sigáis adelante y a por más q ustedes pueden un beso y felicitaciones giauuuuuuuuuuuuuuyuuu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.