Joves de Son Servera comparteixen experiències amb persones amb discapacitat en les activitats inclusives de Cala Bona

Comunicat Ajuntament de Son Servera.
En la segona jornada d’aquestes activitats organitzades per l’Ajuntament a la platja accessible els participants van gaudir d’una sessió de ioga
L’Ajuntament de Son Servera, conjuntament amb l’empresa MarSave, concessionària del servei de platges del municipi, va iniciar el passat dimecres 17 de juliol les sessions de pilates, ioga i aiguagim que s’aniran repetint tots els dimecres de l’estiu fins a la darrera setmana de setembre.
Aquest dimecres, 24 de juliol, s’ha realitzat la segona jornada amb la participació d’un grup d’Aproscom Fundació i joves del municipi, que també han provat les activitats juntament amb el grup de la fundació afavorint d’aquesta manera un espai de cooperació, consciència i suport entre els joves del municipi enfront a la discapacitat.
I és que, tot i que aquestes jornades estan adreçades a persones amb qualsevol classe de discapacitat, són obertes a tothom.
Aquestes activitats tenen la intenció de facilitar un marc d’integració, trobada i oci, on els participants s’ho puguin passar bé, alhora que es tracta d’aprofitar al màxim les possibilitats de desenvolupament d’aquestes persones.
En aquesta jornada els participants han gaudit d’una classe de ioga a la platja per a relaxar-se i aprendre tècniques de meditació amb l’instructor Arnau Rosich i han acabat refrescant-se a la mar amb l’ajuda i sota la supervisió i coordinació dels professionals especialitzats que acompanyen als assistents en totes les jornades.
El balanç d’aquestes activitats ha estat molt positiu en els darrers anys i així sembla que serà en aquesta nova edició. Des de la Regidoria de Turisme, impulsora de la iniciativa, qualifiquen el començament de «molt profitós» i Margalida Vives, regidora de l’àrea, remarca que « l’objectiu d’aquestes activitats va més enllà de passar una bona estona, ens emociona veure com donem l’oportunitat de persones amb alguna discapacitat física o psíquica de fer i sentir-se com un més, gaudint i aprofitant el seu temps i com les famílies, també ens ho agreixen.»
Tots els participants a la jornada d’aquest dimecres han valorat l’experiència com a molt positiva i han mostrat interès per repetir en poc temps.
Cal recordar que aquestes activitats són totalment gratuïtes i segures, ja que les persones que hi participen tenen el suport de monitors especialitzats.
Per inscriure’s a les pròximes jornades només cal fer inscripció prèvia a través de la web del consistori o bé telefonant al número 617 351 733 (Marsave).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada