Sopar benèfic de l’Associació «Son Servera Solidària» a l’Església Nova de Son Servera

Quan arriba el més d’agost, al marc incomparable de l’Església Nova de Son Servera, l’Associació «Son Servera Solidari» organitza un sopar benèfic destinat a projectes i ajudes pel Perú, Hondures, i altres països. Enguany els beneficis del sopar i la rifa que sa celebrarà el dimecres dia 14 d’agost, van destinats a Burundi, per aliments bàsics de mares i infants del carrer.
L’Associació «Son Servera Solidari» es va fundar fa 10 anys, per Bel Nebot, arran d’un viatge que va fer al Burundi, i va veure les necessitats i mancances que tenien. Aquest viatge li va canviar la vida, i va decidir que s’havia de fer qualque cosa per ajudar. Va crear l’Associació «Son Servera Solidària», amb ajuda i col·laboració de la Parròquia de Son Servera, que els va cedir un local. Actualment na Bel Nebot, segueix presidint l’associació i formen part de la junta directiva: el rector de Son Servera Mossèn Jaume Mercant, Maria Esteva, Magdalena Brunet, Manoli Gómez, Gabriel Servera, Cati Riera, Gabriel Perelló, Antoni Servera, Catalina Vives, Margalida Vaquer, i Maria Brunet.
En aquests 10 anys, l’associació ha recaptat una mitja de 22 a 24 mil euros anuals, a la tenda solidària que tenen al poble i assistint a mercadets i festes per recaptar doblers que reparteixen entre associacions com: Càritas, Aproscom, Manos Unidas, etc, que treballen a Mallorca i altres països .
Els tiquets pel sopar solidari que enguany serà el dimecres dia 14 d’agost a les 21:00 hores a l’Església Nova de Son Servera, i que va destinat a Burundi els podeu adquirir al preu de 10 euros, als diferents comerços que col·laboren amb l’associació.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada