Sopar benèfic de l’Associació «Son Servera Solidària» a l’Església Nova de Son Servera

Quan arriba el més d’agost, al marc incomparable de l’Església Nova de Son Servera, l’Associació «Son Servera Solidari» organitza un sopar benèfic destinat a projectes i ajudes pel Perú, Hondures, i altres països. Enguany els beneficis del sopar i la rifa que sa celebrarà el dimecres dia 14 d’agost, van destinats a Burundi, per aliments bàsics de mares i infants del carrer.
L’Associació «Son Servera Solidari» es va fundar fa 10 anys, per Bel Nebot, arran d’un viatge que va fer al Burundi, i va veure les necessitats i mancances que tenien. Aquest viatge li va canviar la vida, i va decidir que s’havia de fer qualque cosa per ajudar. Va crear l’Associació «Son Servera Solidària», amb ajuda i col·laboració de la Parròquia de Son Servera, que els va cedir un local. Actualment na Bel Nebot, segueix presidint l’associació i formen part de la junta directiva: el rector de Son Servera Mossèn Jaume Mercant, Maria Esteva, Magdalena Brunet, Manoli Gómez, Gabriel Servera, Cati Riera, Gabriel Perelló, Antoni Servera, Catalina Vives, Margalida Vaquer, i Maria Brunet.
En aquests 10 anys, l’associació ha recaptat una mitja de 22 a 24 mil euros anuals, a la tenda solidària que tenen al poble i assistint a mercadets i festes per recaptar doblers que reparteixen entre associacions com: Càritas, Aproscom, Manos Unidas, etc, que treballen a Mallorca i altres països .
Els tiquets pel sopar solidari que enguany serà el dimecres dia 14 d’agost a les 21:00 hores a l’Església Nova de Son Servera, i que va destinat a Burundi els podeu adquirir al preu de 10 euros, als diferents comerços que col·laboren amb l’associació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.