L’Associació de Veïnats de Son Carrió es va manifestar per demanar que no tanquin l’oficina de la Banca March

El proper dia 15 de desembre està previst que es tanqui definitivament l’oficina de la Banca March de Son Carrió. A més de la Banca March hi ha altres bancs i caixes que tanquen sucursals que consideren que no són rendibles, a diferents pobles de les Illes Balears i arreu de l’Estat.
El dissabte 30 de novembre, es va fer un acte reivindicatiu al poble de Son Carrió per demanar que no tanquin la sucursal de la Banda March del poble.
El Delegat de l’Ajuntament de Sant Llorenç a Son Carrió, Jaume Bassa, ens ha fet arribar la fotografia i la informació que oferim a continuació.
L’Associació de Veïnats de Son Carrió va voler donar visibilitat a la problemàtica que suposa quedar fora cap servei bancari al poble, sobre tot per la gent gran i els que tenen mobilitat reduïda, ja que tenen dificultats per desplaçar-se a altres pobles per poder anar al banc.
Fa un temps hi havia 2 bancs al poble, però ja fa un anys que només va quedar la Banca March, que disposa d’atenció al públic i caixer.
Des de l’Associació de Veïnats de Son Carrió es demana que es consideri el tancament de la sucursal per evitar el perjudici que aquest fet causa als carrioners en general, però sobre tot a la gent gran, que perdran autonomia i dependran de familiars o propins per poder anar al banc.
Si no és possible mantenir la sucursal oberta, es poden cercar alternatives, com obrir només unes hores dos o tres dies a la setmana, com va optar fer La Caixa a la Colònia de Sant Pere.
Com a mínim es demana que deixin el caixer per poder fer el tràmits bancaris més freqüents.
A més de convocar la gent per fer la foto reivindicativa, s’ha iniciat una campanya de recollida de firmes per poder fer arribar als responsables del banc la problemàtica que suposa el tancament.
A la foto poden veure a unes 200 persones que es varen reunir amb el lemes “volem banc” i “perquè no la tanquin”.
Paral·lelament l’Ajuntament també ha iniciat accions, convocant reunions amb els responsables de la zona per veure quines possibilitats hi ha per evitar el tancament definitiu del banc.

Un pensament a “L’Associació de Veïnats de Son Carrió es va manifestar per demanar que no tanquin l’oficina de la Banca March

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.