Aprovada la reforma del Col·legi Punta de n’Amer de sa Coma

El col·legi Punta de n’Amer de sa Coma es convertirà en un centre de dues línies per donar resposta a les necessitats actuals. A més, s’eliminaran les cinc aules modulars actuals. El Consell de Govern va aprovar la passada setmana la inversió de 1.850.759 euros per a licitar les obres d’ampliació d’aquest col·legi. Es tracta d’una reivindicada actuació que solucionarà els actuals problemes d’espai de centre i beneficiarà més de 295 alumnes.
El projecte preveu la construcció de set noves aules polivalents, Així es preveu la construcció d’un nou edifici de planta baixa i planta primera que incrementarà en 2.000 metres quadrats la superfície construïda de centre. Així mateix, complint la normativa que aplica la Conselleria a la construcció de nous edificis tindrà una qualificació energètica amb un consum gairebé nul.
La nova construcció disposarà de tres aules polivalents, un menjador i un servei d’aliments a la planta baixa i de quatre aules polivalents a la planta primera.
Espais.La reforma preveu un nou espai destinat a jocs situat entre l’educació primària i infantil amb accés des del nou mòdul des del pati de primària i des del pati d’infantil. El nou edifici més tindrà coberta accessible a través de la nova escala on s’ubicaran les plaques solars i la maquinària de climatització.
Aquesta actuació de més 1,8 milions d’euros és una de les obres previstes al Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a les Balears que pretén donar resposta a les necessitats dels centres educatius.
Millors comunicacions i espais adaptats, la reforma de centre preveu unes millors connexions així com l’eliminació de barreres arquitectòniques.
Es preveu un nou nucli de comunicacions amb una escala i un ascensor adaptat a l’ampliació. Hi haurà nous banys per a l’alumnat, personal docent, no docent i banys adaptats.

Un pensament a “Aprovada la reforma del Col·legi Punta de n’Amer de sa Coma

  1. Esperem que sigui com més aviat millor. Ja fa massa anys que aquest i els altres centres de primària del municipi necessiten mà de metge.
    Tantes vegades he sentit i escoltat que començarien les obres que no hi posaré la mà al foc fins que no ho vegi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.