Aprovada la reforma del Col·legi Punta de n’Amer de sa Coma

El col·legi Punta de n’Amer de sa Coma es convertirà en un centre de dues línies per donar resposta a les necessitats actuals. A més, s’eliminaran les cinc aules modulars actuals. El Consell de Govern va aprovar la passada setmana la inversió de 1.850.759 euros per a licitar les obres d’ampliació d’aquest col·legi. Es tracta d’una reivindicada actuació que solucionarà els actuals problemes d’espai de centre i beneficiarà més de 295 alumnes.
El projecte preveu la construcció de set noves aules polivalents, Així es preveu la construcció d’un nou edifici de planta baixa i planta primera que incrementarà en 2.000 metres quadrats la superfície construïda de centre. Així mateix, complint la normativa que aplica la Conselleria a la construcció de nous edificis tindrà una qualificació energètica amb un consum gairebé nul.
La nova construcció disposarà de tres aules polivalents, un menjador i un servei d’aliments a la planta baixa i de quatre aules polivalents a la planta primera.
Espais.La reforma preveu un nou espai destinat a jocs situat entre l’educació primària i infantil amb accés des del nou mòdul des del pati de primària i des del pati d’infantil. El nou edifici més tindrà coberta accessible a través de la nova escala on s’ubicaran les plaques solars i la maquinària de climatització.
Aquesta actuació de més 1,8 milions d’euros és una de les obres previstes al Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a les Balears que pretén donar resposta a les necessitats dels centres educatius.
Millors comunicacions i espais adaptats, la reforma de centre preveu unes millors connexions així com l’eliminació de barreres arquitectòniques.
Es preveu un nou nucli de comunicacions amb una escala i un ascensor adaptat a l’ampliació. Hi haurà nous banys per a l’alumnat, personal docent, no docent i banys adaptats.

Un pensament a “Aprovada la reforma del Col·legi Punta de n’Amer de sa Coma

  1. Esperem que sigui com més aviat millor. Ja fa massa anys que aquest i els altres centres de primària del municipi necessiten mà de metge.
    Tantes vegades he sentit i escoltat que començarien les obres que no hi posaré la mà al foc fins que no ho vegi.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.