Treball a distància

Darrerament se n’ha parlat molt del “treball a distància”, però… Quin és l’estat real de la qüestió?. A nivell tècnic sembla que no hi ha barreres, a nivell teòric hi ha possibilitats… I a nivell social, laboral i humà?. ¿S’ha treballat la base que possibiliti, de manera eficient, el treball adistància?.

Una petita reflexió sobre el tema

Un comentari a “Treball a distància

  1. Llevat de, com bé esmentes, qualcunes empreses modernes que no tenen certs prejudicis, mai hi ha hagut voluntat d’implantar-ho tot i que fos possible i fins i tot beneficiós per a l’empresa.
    Pel que fa a l’ensenyament certa vegada vaig anar a sol·licitar informació a un institut al voltant de realitzar un mòdul a distància i no em varen saber ajudar “aquí hi ha la propaganda si la vols, nosaltres no en sabem res més”. Tan sols la UOC i la UNED hi tenen una certa experiència en aquest sector, amb opinions més o menys favorables.
    A més, sovint la informàtica és tractada com una assignatura “Maria”. Molts de centres educatius de primària ni tan sols tenen un mestre d’informàtica especialitzat i sovint són els primers que boteixen si s’ha de fer una tria.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada