Els i les alumnes de 6è CEIP Punta de n’Amer Campions del concurs Lights, Càmera, Action!

Comunicat CEIP Punta de n’Amer
CEIP Punta de n’Amer no s’oblida de tots/totes vosaltres!
Sempre sou a l’altre costat llegint les nostres novetats, participant i donant el màxim suport a les nostres activitats i notícies. És per això que volíem compartir la nostra darrera nova, sobretot ara que són més que benvingudes totes aquelles paraules que no tenguin a veure en la realitat del moment.
Fa uns dies, la mestra d’anglès envià un mail als seus alumnes de 6è:
Hello my little detectives,
I am SUPER glad to announce that 6th grade from CEIP PUNTA DE N’AMER has been selected as one of the possible winners of APABAL CONTEST! We can get a gold medal, a silver medal or a bronze medal. I’m super proud of you all. Thank you so much for your great job, for your effort, for your patience and your attitude towards the recording. It wasn’t easy, too many details to have in account, but you did it PERFECTLY!
As soon as I get the final decision, I will let you know!

Enunciar doncs , que el dia ja ha arribat. La mestra era a una reunió telemàtica amb els seus companys quan ha rebut la telefonada de n’Aina Trias, membre de la comissió d’APABAL (Associació del Professorat d’Anglès de les Illes Balears).
N’Aina Trias junt amb n’Aina Carreras, na Montse García i tot el gran equip humà que forma l’associació fan una tasca molt important per tal de presentar formació continuada amb grans professionals internacionals a tots els docents especialitzats en llengua estrangera i sobretot fomentant activitats per poder realitzar a les aules i potenciar així l’speaking; entre d’altres tant o més necessàries per al professorat que imparteix aquest idioma.
Un cop més, via correu electrònic, s’ha comunicat el veredicte. Gairebé instantàniament s’han anat rebent els comentaris dels i les protagonistes. Hi havia alumnes que confiaven en la bona feina feta; mentre que d’altres eren conscients del nivell dels altres centres i no confiaven massa en guanyar. Tot i cada any quedar entre els 3 primers, ser escollit els guanyadors enguany ha estat una dosi molt bona d’alegria i celebració.
N’Aina Trias ha comunicat que els agradaria molt fer un petit acte públic a final de curs per fer entrega de premis i visionar el vídeo. Acte on estarien convidats alumnes, professors/mestres, famílies…. però estan pendents de la situació actual. A hores d’ara no es sap si es podrà reunir tanta gent.
L’acte havia de tenir lloc aquest 24 d’abril, a la VIII APABAL CONVENTION ‘Positive Thinking’ a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears; però com ja ens imaginàvem, així com anaven passant els dies, s’hauria d’ajornar.
Cada alumne està previst que rebi un diploma certificant la seva gran tasca com actors i actrius fent servir l’anglès com a eina vehicular per tal de donar veu al Projecte Servei del Centre 2020 ‘Passive 4Being Active’, on s’aprofitava l’ús de les oracions passives per fer un crit a la societat d’aspectes que havien de ser canviats per nosaltres, els humans. Es parlava de 3 dones molt importants dintre dels estudis dels primats: Jane Goodall, Biruté Galdikas i Dian Fossey. També es presentava la importància del correcte reciclatge d’aparells electrònics; així com dels desastres naturals que estan succeint de cada vegada més sovint al nostre planeta (incendis, inundacions, pandèmies,…)
De fet… mai millor dit, i qui ens ho anava a dir quan presentàrem el títol del projecte al començament de curs… que per ajudar… el millor que podíem fer era quedar-nos a casa. ‘Passius’ davant tota aquesta situació actual i que de ben segur tots aquests mesos de confinament mouran moltes idees i projectes per tal de ser més actius que mai a l’hora de trobar respostes i solucions. De fet, ha quedat demostrat que davant contratemps, els nostres cervells s’han activat per tal de reinventar-nos i poder millorar.
A la web: www.apabal.com
podreu veure els vídeos seleccionats i sobretot als nostres actors i actrius protagonistes.
Els i les alumnes de 6è vos volen fer arribar una molt forta aferrada, avui plena d’energia!
Sempre amb vosaltres!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada