El sector turístic de Son Servera i Sant Llorenç reclama poder garantir la seguretat dels visitants als aeroports i donar continuïtat als ERTES realitzats per l’Estat d’Alarma

En aquesta segona trobada en línia s’han sumat els agents d’oferta complementària

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar segueix fent feina de la mà dels empresaris de la restauració, comerç i hotelers afectats per aquesta crisi de la Covid-19 per tal de sumar esforços i minimitzar al màxim els efectes econòmics en el sector.

Així, aquesta setmana s’ha duit a terme la segona comissió de treball del grup, en què s’han extret dues reclamacions imprescindibles per als sector: primer, destacar la necessitat de poder donar als ERTES aprovats per l’Estat d’Alarma continuïtat en el temps com a ERTE de producció. Una mesura que té la intenció de protegir tant els empresaris com els treballadors, ja que suposaria poder anar incorporant treballadors a mesura que es vagi recuperant la producció i no de manera sobtada, i garantiria que mentrestant no es puguin contractar per falta de demanda els treballadors segueixin mantenint les condicions laborals com fins ara i puguin seguir cobrant de l’atur.

La segona reclamació és trobar mecanismes que garanteixin la seguretat de la nostra destinació per al turisme. En aquest sentit s’ha remarcat la importància de tenir mecanismes de prevenció establers i definits, especialment en els aeroports, però també una vegada aterrats a l’illa que puguin assegurar aquesta tranquil·litat per als turistes. La intenció és que s’identifiqui el destí com un lloc segur en tots els àmbits.

La setmana que ve el grup es tornarà a reunir amb més actors, i és que també es vol incorporar a aquestes reunions el turisme esportiu, com per exemple els clubs de golf.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.