S’Inicien les obres de reparació del Passeig de la Ronda del Matí de s’Illot

Aquesta setmana han començat les darreres obres relacionades amb el temporal Glòria a càrrec de l’Ajuntament de Manacor.

El temporal Glòria va deixar nombrosos desperfectes arreu del municipi. Aquesta setmana han començat les darreres obres que aniran a càrrec de l’Ajuntament. Es tracta de les obres de reparació del tram del passeig de la ronda del Matí de s’Illot, afectat pels efectes del temporal Glòria. En concret, consisteixen en el reforç de l’estructura del passeig i del muret que fa de protecció d’aquest tram. La durada aproximada serà de dos mesos i el cost serà de 30.082 euros.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada