Oberta al públic la platja de sa Coma i continuen els treballs de condicionament de les platges de Cala Millor i s’Illot

La passada setmana l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, va procedir amb camions a traspassar arena de les zones de la platja de Cala Millor on hi havia major acumulació i va ser escampada a la zona del final de la platja on havien quedat les roques al descobert, treballs que encara continuen a dia d’avui.

Segons el regidor de Turisme, Nicolau Bordal, no han tingut cap problema per traspassar l’arena, ja que Costes heu permet, si és dins la mateixa platja. Estam parlat de la zona de la platja que pertany al terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar.
Pel que fa a la platja de Cala Millor encara s’està traspassant l’arena en camions de les zones on hi ha major acumulació i la duen a l’inici de la platja on el mar es va portar l’arena i només havien quedat les roques.
Des del passat dilluns 25 de maig, es permet anar a la platja i el bany, tot i que amb una sèrie de normes i limitacions per a garantir la seguretat de tots.
Pel que fa a la platja de sa Coma el passat dilluns dia 25, es va obrir a el públic la platja on onejava la bandera verda. Tot i que el dia no va ser massa bo i feia vent, hi va haver gent que va aprofitar l’obertura de la platja per donar-se el primer bany de la temporada.
Pel que respecta a la platja de s’Illot l’estan acondicionant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.