Emoticona’t

Avui presentam un matxembrat ben variat que toca molts de temes perquè sigui al gust de tothom. Això sí, us promet que no hi ha ni una sola menció a aquest maleït virus que ens condiciona tant el dia a dia. Ens mereixem un descans!

A canvi, donam un cop d’ull al nostre torrent, a l’estació, als plens, al tren…

 1. EL MISTERIÓS MECANISME DEL TORRENT

Supòs que té un sentit i serveix per alguna cosa, però si hi ha algun il·luminat que em vulgui explicar el sentit exacte d’aquest tros de formigó que hi ha al torrent de devora el futbol (desconec si n’hi ha a alguna altra part) li agrairia. Teniu els comentaris a la vostra disposició per fer-ho. I perdonau la meva ignorància!

2. NOU RESTAURANT A L’ESTACIÓ

A la fi s’ha licitat el restaurant de l’estació de Sant Llorenç  i pareix que aquest diumenge 8 de novembre dona el sus. I mirant el menú… fa una bona mengera. Sort en l’aventura!

3. VOLEM ELS PLENS ON-LINE!

Ja ho he dit més d’un cop però no amollaré en aquesta reivindicació. Volem els plens on-line o que almanco els gravin per poder-los visitar.  Que per què? Perquè els estaments públics haurien de ser els primers que en temps de pandèmia promocionin l’opció on-line;  per la tan promesa transparència; perquè  volem saber què vota cada partit i per què;  perquè la política surti de les quatre partes del ple i arribi a tots els ciutadans; en definitiva, perquè volem saber què es cuina a la sala, ja que la política la fem entre tots.

4. BUROCRÀCIA AL LÍMIT

Els que duis una associació ja sabreu de què vos parl. Quan fa uns anys es va dir que es digitalitzaria la cosa, pensava que era per bé, però mai havia omplit tanta de paperassa per dur una associació. Que si número de registre de  no sé què, que si Hisenda, que si la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre   (i jo que pensava que només existia a la sèrie de La casa de papel); que si jurar i perjurar cada cert temps que en som el president (i qui ho ha de voler ser amb tanta feina!!!  😂😂😂). Davant tanta burocràcia moltes associacions  han optat per donar la feina a una gestoria. Normal! Anam enrere com els crancs…

5. RETORNA LA REIVINDICACIÓ DEL TREN DE LLEVANT

Sembla que algunes persones s’han animat a tornar a reclamar el tren de Llevant. Si bé som pessimista sobre el tema (si en temps de bonança no en van fer ni un tram, i en canvi sí aves en abundància, no crec que ara amb la crisi del coronavirus facin res) els desitjo tota la sort del món. Una illa que sofreix el pes demogràfic nostre i tant de turisme es mereix un transport públic digne (i no, els autobusos no en són la solució). Això sí, que facin un tren així com toca i no qualsevol cosa per almanco poder dir “tenim tren”. El transport ha de ser evidentment útil.

 

5 comentaris a “Emoticona’t

 1. 1 Hahaha, on se’s vist que s’hagin de donar informacions? (Encara s’espera que Recursos Hidrics expliqui com i perquè es va gastar tal doblerada després de la torrentada)
  3 i 4 ¿Potser que ens toqui viure una nova era informatica encara amb arrelada mentalitat de paper?
  5 Amb l’aparició dels vehicles electrics, ¿el tren és, encara avui, el sistema més sostenible?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Si el tren és electric sí. I encara cal veure si el cotxe elèctric guanya la batalla al negoci golôs de la benzina

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
   • No feia referència als cotxes sinó als autobusos electrics. En tot cas des de que s’iniciaren les “marxes pel tren” fins avui, ha plogut molt. Potser si l’objectiu és un servei públic eficient, assequible i sostenible, seria bò també tenir en consideració els nous coneixements científics..

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. El formigó del torrent fou instal·lat per Recursos Hídrics. Si no vaig errat, la intenció és provocar una recirculació de l’aigua del torrent quan circuli poca aigua i així permetre que aquesta sigui captada pel mesurador de cabal instal·lat just al mateix indret (comporta que hi ha a la paret del torrent a la part del futbol).

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada