Comencen les obres de millora d’alguns carrers del nucli urbà de Son Servera

L’Ajuntament de Son Servera començarà aquest pròxim dilluns 9 de novembre les obres de millora d’alguns carrers del nucli urbà del poble. En concret, els carrers afectats són el carrer de Ciutat, el carrer de la Mare de Déu de Sant Salvador, un tros del carrer d’en P. Antoni Servera (des del carrer de Jaume Fornaris fins al carrer del Bisbe Vallejo), i el carrer d’en Joan Massanet.
Aquestes actuacions responen a l’objectiu del consistori d’acabar amb els problemes d’accessibilitat d’aquests carrers i actuar sobre el deteriorament i l’envelliment propi dels materials de construcció, així com l’eliminació de sots, de l’estat irregular de les voreres o del problema de les voreres molt estretes.
Amb aquestes obres s’adaptaran els passos per als vianants existents a la normativa d’accessibilitat vigent així, com una ampliació de trams de vorera perimetral, noves zones d’aparcament millorades, la dotació d’un nou asfalt en tots els carrers i la renovació de canonades.
El projecte, que es dividirà en tres fases, té un pressupost total de 129.112,57 € i començarà pel carrer d’en Pere Antoni Servera, el tros del qual està previst que s’acabi en poc més de dos dies. A continuació es passarà a millorar el carrer de Ciutat i el de la Mare de Déu de Sant Salvador, i finalment s’acabarà pel carrer d’en Joan Massanet.
Tot el disseny de la xarxa viària, els seus elements constitutius i els materials de construcció tendran en compte les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda o amb deficiències sensorials.
El termini d’execució de les obres està previst en 3 mesos.
Cal destacar que durant el període que durin les obres es canviarà la circulació en els trams afectats. Així, a l’inici d’aquestes no es podrà pujar al carrer de Ciutat pel d’en Joan Massanet, on només es podrà baixar per a anar cap al carrer de na Joana Roca.
En les pròximes setmanes i a mesura que s’avancin les obres i canviï la seva situació s’habilitaran noves rutes per afectar el menys possible el trànsit en el nucli.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.