Es Moleter a punt

Tot sembla indicar que el partit entre el Cardassar i l’Atlètic de Madrid de dia 16 de desembre, pertanyent a la Copa del Rei,  es podrà disputar al camp del Moleter. Una molt bona notícia ja que així es podrà gaudir de l’espectacle en el propi poble, sense desplaçaments innecessaris que llevarien sentit a la festa.

Però el principal era que el camp pogués complir les normes de seguretat i les sanitàries (que en el context en què estam és fonamental) i segons sembla  així serà. O això ens ha confirmat Jaume Soler, president del club, a part de les manifestacions de Miquel Bestard (president de la Federació balear) que també ho deixa entreveure: enllaç.   Això sí, s’hauran de posar grades suplatòries i al final potser no hi cabi tanta gent com es voldria (es parla d’unes mil persones, però encara no hi ha xifra exacte), però en situació de pandèmia no se pot fer res més. L’alta opció seria anar a un camp extern més gros que permetés la cabuda de més gent (tipus Manacor o Cala Millor), la qual cosa suposaria més taquilla per al club, però a canvi es desnaturalitzaria la festa, ja que no se celebraria al camp llorencí.

La festa , idò, serà dia 16 de desembre segurament  a Sant Llorenç. Sobretot ho podran gaudir la plantilla, la junta directiva i els socis (al final, els que més s’ho mereixen), a part d’algunes autoritats protocolàries. Si al final s’aconsegueix l’aforament de 1000 persones, primer es vendrien entre els jugadors i socis (segons Jaume Soler ja suposarien 700 entrades més o manco) i la resta, si n’hi ha la possibilitat, entre la gent local.  Tots els que queden fora tocarà badocar pels voltants (sempre respectant les normes sanitàries i sense provocar aglomeracions) i veure’l per IB3 (enllaç)  o Cuatro en directe.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada