Els Malalts de Turmell a la TotalTri Mallorca Triatló i el FAS Mallorca 2021

Vagi per endavant la meva admiració cap a tots aquells qui completen un prova de la duresa d’un triatló, a on no s’hi val tan sols amb ser competent amb una de les tres especialitats esportives (natació, ciclisme, córrer), sinó que s’ha de tenir un cert nivell en cada una d’elles i sobretot tenir molt clares les possibilitats d’un mateix per regular l’esforç d’una forma òptima i poder arribar al final d’aquesta prova atlètica.

Distàncies Half (1’900km natació, 90km ciclisme, 21 córrer)

En Sebastià Rigo Binimelis (2n-V40M 6è AbM), el més regular dels Malalts de Turmell a les tres proves i el millor especialista del club pel que fa als triatlons de llarga distància, tot i que ell mateix va reconèixer que les sensacions no havien estat les de les millors ocasions, tot i així va quedar classificat a la sisena posició de la general i segon de la seva categoria V40M.

En Gaspar Mesquida Galmés (4-V40M 12è AbM) va anar de menys a més durant el transcurs del triatló, escalant posicions sense aturar a les especialitats de ciclisme i de córrer, remuntada que li va valer, com ell mateix diu, la medalla de xocolata (quarta posició) a la seva categoria V40M i el dotzè lloc a la classificació general.

Distància Olímpica (1’500km natació, 40km ciclisme, 10km córrer)

Passant ja a la distància olímpica, en Jaume Mas Riera (4-AbM) va ser el millor classificat del club a la distància olímpica, a on va aconseguir-hi un excel·lent quart lloc a la classificació general.

Els tres atletes restants foren en Sebastián Masullo (29-V40M), en Rafel Febrer Sancho (36-V40M) i en Jordi Maria Miquel Grimalt 40-V40M, varen fer una excel·lent actuació a aquesta triatló, acabant la prova sense defallir en cap moment, demostrant conèixer en tot moment les seves possibilitats i gaudint en tot moment de la competició.

Podeu veure més imatges d’aquesta triatló picant aquí. També podeu consultar tots els resultats aquí.

FAS Mallorca 2021

Aquesta prova de muntanya que es desenvolupa als voltants del Puig Major va comptar amb la participació de dos atletes del club llorencí a la distàncis de 17km: en Juan Tenorio Rupérez, que va aconseguir pujar una altra vegada al podi aconseguint la tercera posició (01:07:57) i en Ricardo Pascual Ferrer (del que no he trobat imatges) que aconseguí finalitzar la prova amb un temps de 01:31:50.

Podeu consultar els resultats de la prova aquí.

Marxa nòrdica a Pollença

La setmana passada em va passar per malla la participació, i primer lloc a la categoria M-50, d’en Pep Fco. Pérez a la prova que es va portar a terme a Pollença. Des d’aquí la meva enhorabona i les meves disculpes, i com va dir aquell que ara és per Abu Dhabi, em sap greu i no tornarà a passar 😂😂.

A destacar també l’actuació de ciclistes llorencins (Jeroni Pep Fullana i Toni Pascual Salas) al Campionat de Balears BTT XCO disputat aquest cap de setmana a Menorca. Na Magdalena Ordinas ens ho esmentava tot avui mateix a aquest article.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.