Exposició sobre l’ovella mallorquina

Dia 16 de desembre, divendres, a les 19 hores, a sa Rectoria, exposició fotogràfica sobre “L’ovella mallorquina” amb obres de Jaume Falconer.

5 pensaments a “Exposició sobre l’ovella mallorquina

  1. Qualque amic del llenguatge políticament correcte me pot indidcar quina paraula (coŀloquial, no em referesc a la nomenclatura científica) he de fer sevir quan vull fer referència a una ovella que no és mallorquina? 🙂

    • No som ni fil.lòloga, ni experta en llengües, però intentaré ajudar-te amb el teu dubte de nomenclatures: si xerres d’ovelles d’austràlia les pots anomenar ovelles australianes i si són de la Xina, xineses! Perquè cada animal és d’on ha anascut! Com les Libèl.lules, que també tenen una procedència… En es teu cas de Porto Cristo!

      • I ara, quan vagi a cercar ametllons d’aqui uns mesos, m’hauré de posar a demanar es certificat de naixement de cada ovella? Pareixaré aquell guàrdia civil d’Ossifar que demanava los “papeles” a una porcella…
        M’estim més el pragmatisme propi del caràcter mallorquí i anomenar-les així com sempre ho han fet els nostres padrins… Wellcome friendly dragonfly!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.