Les famílies no podem ser còmplices de la il·legalitat educativa

Fa 6 anys que soc el president de l’AMIPA de l’escola de Sant Llorenç des Cardassar. Durant aquest sempre he apartat la meva opinió personal i he mirat d’atendre totes les demandes sense importar la ideologia de la persona.

Avui però, si em permeteu, no em mossegaré lla llengua i donaré la meva opinió, sempre deixant clar que és la meva opinió i no parl, en principi, de l’opinió de tota la gent que conforma l’associació.

Em genera una profunda ràbia, la prepotència i la poca importància que te l’educació per als nostres governants.

Avui mateix, i per segona vegada, el tribunal de justícia de les Illes Balears per unanimitat (5 magistrats de 5) ha declarat nul el decret de trilingüisme (TIL) que el govern ha volgut imposar en contra de tota la comunitat educativa durant els darrers anys. Tal ha estat la pressió rebuda des de la Conselleria, que just ahir els directors denunciaren públicament que estaven rebent pressions per part

Ells però, confirmant la seva poca altura política i un nul interès pel que fa al món de l’ensenyament, han dit que seguirien aplicant el TIL durant aquest curs escolar.

Camps

No sé que hem fet la gent de les Illes per tenir uns governants tan miserables, que a més a més s’escuden en les families per justificar els seus errors, però aquesta vegada tenc molt clar que no hauríem de quedar-nos impassibles davant d’aquesta actitud irresponsable.

No podem fer com si res hagués passat, acotar el cap i dir amen. Si això féssim podrien ser còmplices d’una prevaricació flagrant de la llei.

Els sindicats ja han fet saber que demanaran al tribunal que l’anul·lació tengui efectes immediats. De totes maneres i en qualsevol cas crec que les families ens hauríem de negar i si arriba el cas plantejar-nos la insubmissió a que els nostres fills i filles siguin víctimes d’un caprici absolutament il·legal dels polítics irresponsables que ens governen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.