EXPOSICIÓ: Bel Fullana i Julio Balaguer a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor

 

Exposició a benefici de l’associació pro-salut mental Estel de Llevant. Inauguració el
dissabte 28 a les 19.30h.
Expo BalaguerL’Associació Estel de Llevant porta 17 anys treballant per millorar la qualitat de vida de les persones i famílies afectades per una malaltia mental. La unió i el treball d’aquestes persones han creat un espai d’acollida i d’atenció continuada. Al principi, l’associació va començar la seva activitat amb la realització de tallers ocupacionals on els voluntaris aportaven el seu temps i coneixements realitzant activitats de caràcter lúdic, artístic i creatiu i on tots reflectien la part sana i no la part malalta de les persones. Aconseguien guanyar a l’aïllament a l’apatia ocupant el temps lliure i fomentant les relacions socials. Aquesta associació ha anat creixent marcada per les demandes basades en les necessitats reals que detecten els pacients i els seus familiars. Anys més tard, la participació de professionals va ampliar els horitzons inicials de l’associació, arribant a ser declarada d’utilitat pública per part del Ministeri de l’Interior i l’any 2013 aconseguint la medalla d’or del Consell de Mallorca per la seva activitat en el camp de serveis socials en tota l’illa de Mallorca.

Estel de Llevant treballa per a la integració social i laboral de persones amb discapacitat per trastorn mental a la comarca de Manacor des de l’any 1996. Els artistes donaran una part de la recaptació de la venda dels quadres es destinarà a projectes de l’associació.

Exposició del 28 de març al 27 de juny. Entrada gratuïta. Horari de visita: de dimarts a divendres, de 10 a 14 h, i de 17 a 19 h; dissabtes, de 16 a 20 h; diumenges i dilluns, tancat.

postals Balaguer i Bel Fullana

exposició Balaguer i Bel Fullana

estel de llevant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.