Alguns assenyalen que la contemplació de la naturalesa és tota una lliçó que ajuda a entendre el comportament humà. Potser sigui així.
S’enceta sota el genèric “Món”, una nova secció que orienta la mirada vers curiositats de la natiralesa i la cultura.
Avui una imatge sobre la dieta dels caragols. ¿On van aprendre que amb la seva ràdula podien menjar-se la clovella i el blanc de les llimones?. ¿Quin procés d’aprenentatge, al llarg dels anys, varen fer per arribar a saber que podien arribar fins el tel dels grells, però sense encetar-ne la seva fina pell?. ¿Quins algoritmes bioquímics resulten necessaris, sense parlar, sense escriure, per distingir el que és comestible, per a la seva dieta, del que no ho és?
Ben mirat una meravella
Imatge: Llimona, percialment menjada per cries de caragol.
Batuadell idò es caragols de per ca meva prefereixen les cols i els enciams es reputes! Se veu que són de bona casta!
Benvingut a la revista Toni… encara que a través dels comentaris quasi ja en formaves part, serà un plaer llegir-te en article també!
Benvingut a card.cat, Toni.