L’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer reprèn l’activitat dels berenars

L’actual Junta Directiva l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer, ha estat treballant per tal d’adequar el club a les necessitas actuals i ha decidit reprende les activitats dels populars berenars pels socis, incorporat novetats, entre les quals hi ha el canvi de dia que serà els dimarts.
Informació: Benvolguts socis i sòcies, vist les que les coses comencen a millora dia a dia, la Directiva de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer, en seu a sa Coma, us informem que reprenem l’activitat dels berenars.
El primer dia d’aquesta activitat serà el dimarts 8 de març a les 9:30 h, sinó sorgeix cap impediment, per la qual cosa hem habilitat un llistat on apuntar-se els socis per participar-hi.
Ho trobareu com sempre, a la taula d’ordinadors i és important que ho fem, per saber la quantitat de berenars què hem de preparar.
El preu serà de 5 euros i inclourà berenar amb diversos acompanyaments, formatge, embotits, conserves, pa, oli, vi, olives, tomàquet, vi, aigua, i cafè o rebentat.
Esperem que aquesta iniciativa tingui una bona acollida entre els socis i sòcies i així poder socialitzar més del que fins ara hem pogut per les circumstàncies sanitàries.
Per descomptat, que acabat el berenar, hi haurà jocs de cartes i tertúlies fins al migdia.
Animeu-vos!
Les 2 primers fotos són del 17 d’octubre de 2017.
i la resta de l’actualitat.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.