Natàlia Troya presenta l’escrit de renúncia a l’acta de regidora a l’Ajuntament de Son Servera

La regidora socialista a l’Ajuntament de Son Servera, Natàlia Troya, ha fet efectiu l’escrit de renúncia a l’acta de regidora en el decurs de la comissió informativa del consistori que s’ha celebrat aquest dijous. L’adéu de Troya es farà efectiu en el ple municipal previst pel dijous de la setmana vinent.
Natàlia Troya tanca així una etapa de 21 anys dins de la política municipal de Son Servera, municipi del que fou batlessa durant 6 anys, entre 2015 i 2017 i durant tota la legislatura entre 2019 a 2023. Troya fou, per tant, la primera batlessa de la història de Son Servera.
La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca ha expressat “tot l’agraïment dels Socialistes de Mallorca per la trajectòria de na Natàlia, que ha aportat a la política el seu tarannà dialogant i lluitador, sempre amb una marcada personalitat social i feminista, que ha aportat modernitat i proximitat a Son Servera” Cladera ha expressat el desig de “seguir comptant amb una persona amb la visió i la vàlua de na Natàlia tant pels socialistes de Son Servera com pels de tota Mallorca”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.