Rodrigo Rodríguez celebrà un concert a la històrica finca Coll des Pi d’Estellencs

El pintoresc poble d’Estellencs, conegut pel seu impressionant paisatge muntanyós i la seva rica herència cultural, es va convertir en l’epicentre d’un esdeveniment musical inoblidable el cap de setmana passat. Rodrigo Rodríguez<, el virtuós del shakuhachi, va delectar l'audiència amb un concert íntim i evocador a la històrica Finca Coll des Pi, concert de música tradicional Japonesa amb les seves arrels al budisme Zen.
Un escenari de somni, La Finca Coll Des Pi, un indret emblemàtic envoltat d’oliveres centenàries i vistes panoràmiques del Mediterrani, va proporcionar l’escenari perfecte per a l’actuació de Rodríguez. L’atmosfera serena i l’ambient natural van complementar a la perfecció els sons eteris del shakuhachi i van crear una experiència multi sensorial per als assistents.
La màgia del Shakuhachi, una flauta de bambú tradicional japonesa, és conegut pel seu so profund i ressonant. Rodrigo Rodríguez, considerat un dels principals exponents d’aquest instrument fora del Japó, va demostrar el seu mestratge amb una sèrie de peces que van explorar tant la tradició com la innovació. La seva habilitat per manipular el flux de l’aire i el to va resultar en interpretacions que van transportar el públic a un estat de meditació i reflexió. Un viatge musical a través del temps i l’espai.
El programa del concert va incloure composicions música tradicional japonesa anomenades Honkyoku, així com peces contemporànies que van mostrar la versatilitat del shakuhachi.
Rodrigo Rodríguez: Mestre del Shakuhachi, és un dels més destacats intèrprets de shakuhachi actualment. Va començar el seu viatge musical a una edat primerenca, però va ser durant la seva estada al Japó on es va submergir profundament a l’art del shakuhachi, una flauta de bambú tradicional japonesa. Va estudiar amb el mestre Kohachiro Miyata a Tòquio, perfeccionant la seva tècnica i desenvolupant un estil únic que fusiona la tradició japonesa amb influències contemporànies i occidentals.
Enllaç Vídeo de l’actuació.
Enllaç:https://youtu.be/weXw9S_EiPo?si=Y7G5HxqIXBVIuk-c

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.