La socialista Natàlia Troya presentà l’escrit de renúncia a l’acta de regidora a l’Ajuntament de Son Servera

La regidora socialista a l’Ajuntament de Son Servera, Natàlia Troya, va fer efectiu l’escrit de renúncia a l’acta de regidora en el decurs de la comissió informativa del consistori que es va celebrar. L’adéu de Natàlia és va fer efectiu en el primer punt de l’ordre del dia el ple municipal que es va celebrar el 18 de juliol de 2024.
Natàlia Troya tancà així una etapa de 21 anys dins de la política municipal de Son Servera, municipi del que fou batlessa durant 6 anys, entre 2015 i 2017, i durant tota la legislatura entre el 2019 a 2023. Troya fou, la primera batlessa de la història de Son Servera.
En declaracions de la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca va expressar ” tot l’agraïment dels Socialistes de Mallorca per la trajectòria de na Natàlia, que ha aportat a la política el seu tarannà dialogant i lluitador, marcada sempre per la personalitat social feminista, que ha aportat modernitat i proximitat a Son Servera. Natàlia va agrair el suport de totes les persones que confiaren amb ella, i va dir que a partir d’ara la seva prioritat és el seu fill.
A l’acomiadament Natàlia es va emocionar i va agrair, un a un, als membres de la corporació actual i el batle Jaume Servera els temps que han pogut compartir.

Un pensament a “La socialista Natàlia Troya presentà l’escrit de renúncia a l’acta de regidora a l’Ajuntament de Son Servera

  1. Ara toca començar a fer feine o potser té contactes per sequir al partit polític per dur una vida més tranquil·la -potser ha fet els seus estalvis, qui sap? i la vida està molt cara. Bromes a part, un li desitja lo millor, però deixar-se dur com a polític professional sense altres facetes ja cansa a n’es personal. I això que està preparada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.