Tornam a ser campions d’Europa!!!

La sub 21 es proclamà flamant campiona d’Europa a Israel després de derrotar a la final Itàlia per 4-2.
La selecció sub 21 va vèncer a Itàlia clarament a la gran final per mèrits propis. A la primera part, comandats per un gran THIAGO (Barça) i fent un gran futbol, se n’anaren al descans amb un 3-1 (en Thiago va fer els 3 gols). Espanya jugava com mos te avesats: amb l’habitual tiqui-taca i Itàlia amb es seu típic joc directe .

Començava la segona mitat i amb el 4-1 que aconseguí Isco (Màlaga i guanyador del Golden Boy) pareixia que tot estava resolt, perè es jugava contra Itàlia i ja sa sap, d’un xut de fora de l’àrea se posaven 4-2 amb molt de partit per davant, però s’arribaria al final del partit.

Així pareix que mos asseguram un bon futur.

PD: el Constància, que aquesta setmana havia baixat de categoria dins el terreny de joc, jugarà un any més a 2a B gràcies a la desaparició del Salamanca.

PD 2: Golden Boy és el millor jugador d’Europa sub 21.

PD 3: Es juga la Copa Confederacions en què Espanya (campiona del món) s’imposà per 2-1 a Uruguai (campiona d’Amèrica).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.