Nova actuació de la colla castellera Al·lots de Llevant a Sant Joan

A finals d’agost, si no hi ha res de nou, els Al·lots de Llevant sempre actuen a Sant Joan, un poble que estimen i aquí on se senten estimats. L’actuació va tenir lloc el passat diumenge dia 26.
Sant Joan és la plaça que ha vist les seves millors actuacions en solitari, però enguany les circumstàncies no permetien anar més enllà dels castells de sis.
Els Al·lots iniciaren la feina amb dos pilars de quatre i tot seguit encararen el tres de sis, castell que va servir per obrir les rondes. Després vendrien un tres de sis amb agulla i un dos de sis, tots dos descarregats sense problemes.
S’acomiadaren així com ja havien fet a Sant Llorenç, amb un pilar de quatre rodat. El pilar de 4 normal segons el bon amic i casteller Sebastià Grimalt, és la construcció més fàcil. El que passa és que quan la pinya gira 360 graus es complica bastant i agrada molt a la gent veure com va girant.
Enhorabona a tots els components de la colla castellera per la gran temporada d’enguany fruit de la gran preparació, dedicació, i esforç col·lectiu de tots els castellers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.