La setmana que entram, segons el “parenòstic”

Encetam la novena setmana de l’any. Hem entrat en període quaresmal que acabarà el dia de Pasqua.Començarem el mes de març, tercer mes del calendari gregorià, dedicat a Mart, déu de la guerra. El Sol, a finals de setmana, ens il·luminarà 11 hores i 28 minuts. La Lluna entrarà en creixent el proper dijous, a les dues i 21 minuts de la matinada, en el signe de Gémini.

El mes de març és un mes que té mala fama: “Març, marçot, mata la vella devora el foc i la jove si pot”. El temps que sol acompanyar aquest mes és variable: “El març, marceja”. Dies bons alternaran amb dies de pluja i vent. Encara hi pot haver gelades fins a finals de mes.

Aquesta setmana, probablement, alternaran dies de sol amb alguna pluja acompanyada de vent.

Diuen els pagesos que el primer divendres de març és un bon dia per sembrar figueres en un clot de set pams de fondària.

Foto del Planeta Mart

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada