La cançó de la setmana

Seguim amb el nostre cicle de duets o col·laboracions especials. Avui juntam dos del cantants més indies del panorama estatal: Nacho Vegas i Christina Rosenvinge. 

Nacho Vegas ja va ser presentat aquí en un article anterior com  a un cantautor independent, de lletres intenses i crues sobre els conflictes emocionals més punyents de l’ésser humà. A més, el considreava un artista un poc irregular, capaç del millor i del pitjor (això no deixa de ser una opinió molt personal).

Christina Rosenvinge, per la seva banda, és coneguda com la dona indie per autonomàsia dels anys 80, gràcies al fet d’haver format part de grups com Ella y los neumáticos, Álex y Christina, i Christina y los Subterráneos. Després, a finals dels 90, continuaria la seva carrera amb solitari. El seu estil és d’un pop dolç i independent, i he de  confessar que no l’he seguida gaire.

Verano fatal és la cançó que us present avui, la qual forma part d’un disc (amb el mateix títol) fet a dues mans entre els dos artistes que he presentat. Com bé passa amb moltes col·laboracions d’aquest tipus, l’àlbum peca de massa irregularitat, però algunes composicions, com la que vos present, són ben salvables. A més, el títol és molt adient per l’època en què estam, no?

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada