Nova enquesta de Card.cat

Ara que ja hem complit un any d’existència us podem fer la pregunta clau: estau contents anb la revista Card.cat? Us convidam a entrar a votar i fer-nos la corresponent avaluació. A través dels comentaris, a més, s’accepta qualsevol tipus de crítica que ens pugui ajudar a millorar. Igualment, si voleu posar alguna alabança… no seré jo que us digui que no, perquè de tant en tant també van bé per omplir el sarró de l’ego.

Au idò, entrau i votau!!!

Quina nota posaries a Card.cat per ara?

 • Bona (49%, 31 Vots)
 • Molt Bona (35%, 22 Vots)
 • Normal (10%, 6 Vots)
 • Dolenta (5%, 3 Vots)
 • Baixa (2%, 1 Vots)

Nombre de votants: 63

Loading ... Loading ...

7 comentaris a “Nova enquesta de Card.cat

 1. Enhorabona per la web. Només hi trob una petita mancança, que alguns articles òbviament no passen per normalització lingüística i presenten errades ortogràfiques bastant greus.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Moltes gràcies per la part que ens toca.
   Sobre les faltes… hem de reconèixer que tens raó. I es deu sobretot a dues coses:

   – No tots els editors som professionals de la llengua i és normal que cometem alguna errada.

   – Falta de temps. Com que això no és cap revista professional, i tots tenim altres feines, no podem dedicar-li tot el temps que voldríem. Així, sovint ens limitam a corregir les faltes més grosses que observam en una primera lectura ràpida.

   Però gràcies pel consell. Ho tendrem en compte i mirarem d’esmenar-nos-hi.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Ja que s’ha encetat el debat… voldria fer una contribució autocrítica:

  – La revista podria ser més plural. Ens falten articulistes que pensin “d’una altra manera”. Molts dels nostres autors tenen un línia ideològica semblant; i ens falten col·laboradors “diferents”.

  – La revista huaria de tenir més participació a Son Carrió i Sa Coma. A pesar de ser un mateix municipi, som diferents localitats i això dificulta la cohesió.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. La veritat és que quan em varen convidar (com a representant de la tercera edat) a les primeres reunions informatives per a la creació de Card.cat, mai vaig imaginar que en un any, la web pogués aconseguir l’èxit aconseguit tant de lectors com en participació.
  Enhorabona, i com diria Jesulín: “En do palabra: im precionante”
  Sobre el comentari de Xisca, crec que és molt encertat, a més jo li donaria una (amistosa) estirada d’orelles al director, de tant en tant se li escapa alguna paraula d’aquestes usades en els SMS.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Te deus referir als comentaris… Perquè als articles hi vaig ben alerta.
   Distingim entre comentaris (més informals i que els editors no corregim) dels articles que surten a la pàgina que miram que siguin més correctes i normatius.
   Però als comentaris… aprofit per mollar-me je je

   VN:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 4. Idò com ja vaig dir en Pau, me estim més escriura lo més Mallorquenisat posible, perquè malement sia se mateixa llengua, tenim paraules que son ben nostres; Que llovors fac molts de erros en se gramatica,,,,Fiets, fins aqui puc arriba.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • i això és el mèrit que té el que fas Joan. No te rendeixis… ja te corregirem noltros ses quatre faltes que facis… que per això estem!!!
   I a la resta que no escriviu per aquest motiu (“és que faig moltes faltes…”) ja ho sabeu. No és excusa!!! Basta voluntat

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada